En oväntad vänskap

Publicerat 2013-04-29 klockan 10:00:00. | Kategori: Film & musik

 
En oväntad vänskap.
Mamma hyrde den här filmen i lördags så vi tittade som sagt på den. Den är baserad på en sann historia och den är så himla bra. Den har fått jättefin kritik och flera priser. Jag rekommenderar denna film starkt då den är banbrytande, fin och så himla härlig. Blir så glad bara av att se trailern. Den går från allvar till komik och handlar mycket om att hitta glädje i livet och vänskap. Den inspirerar en att känna glädje över sitt egna liv och... ja, what more can I say? Jag ÄLSKAR feel good-filmer och denna är så härlig. Se den.
 

This weekend

Publicerat 2013-04-28 klockan 17:15:00. | Kategori: Dagbok & foto

 
I fredags gick jag och 11 (!!) killar på bio, vi såg Iron Man 3. Den var okej, men den var inte som de andra två, och jag har inte sett The Avengers heller så förstod ju inte riktigt allt men. Lite för mycket krafter var det också faktiskt. Om alla har så himla mycket krafter (dvs båda den goda och onda sidan) så blir det inget kul, mest liksom, explosioner. 
Igår så var det städdag och jag tjänade ihop lite pengar. Samtidigt fixade jag lite på mitt rum. Jag och mamma såg en jättebra film, En oväntad vänskap. Kanske ska göra ett inlägg om den?
Idag har jag gjort skoluppgifter, varit ute på promenad med mamma och nu överväger jag att baka något och titta på Downton Abbey. Har blivit en paus från mitt Pretty Little Liars-tittande nu, får se när jag börjar igen, det var ett tag sedan sist. Sen vill jag gärna införskaffa lite grejor så får se om det blir lite internetshoppande med?! Typiskt att jag ska göra av med pengar när jag precis fått. Gotta learn to spara. Hm. C ya darlings, xoxo

Justin Timberlake

Publicerat 2013-04-25 klockan 20:45:00. | Kategori: Film & musik

 
När alla andra har Bieberfever fokuserar jag på en annan Justin. Har lyssnat massa på Mirrors och den är helt ok. "Suit & tie" låter så mycket som hissmusik men melodislingan fastnar. Så jag är lite fast, om man säger så. Inte mycket, men lite.
 
Annars innehåller väl Justins förflutna en hel del bra musik med som den här, thiz one och den här. OMG kommer ihåg när denna var allt jag lyssnade på, shiet.

Scilla

Publicerat 2013-04-25 klockan 20:30:51. | Kategori: Fotografier


Seventeen

Publicerat 2013-04-20 klockan 22:23:34. | Kategori: Dagbok & foto

 
Idag var min första dag som sjuttonåring. Har fått många fina saker och släkten har varit här. Tackar och bockar för en fin dag!

It's my birthday!

Publicerat 2013-04-20 klockan 08:38:55. | Kategori: Dagbok & foto

 

19 april

Publicerat 2013-04-19 klockan 23:09:31. | Kategori: Dagbok & foto

 
Le dinner at Guldkant.
 
FREEEEEEEEEEEEEEEDAG. Och dagen före min födelsedag! Japp imorgon fyller jag 17 wihu. Hade två lektioner idag i skolan, mellan dom så tränade jag på gymmet efter en veckas uppehåll och det var redigt gött. Lunchade och fulade med två små puckon. När skolan var slut tog jag mig ner till stan där jag mötte mina kompisar (vi var nästan full trupp denna gång) och vi gick till Guldkant för käk för att fira mig lite i förväg. De betalade min mat + en McFlurry på Donken efter = ♥. Fick även choklad av Stina. Tack på er mina fina! Åkte hem med Stina hem till henne efter, vi fulade och tittade på Greys Anatomy innan jag gick hem. Ebba kom med det första paketet och det innehöll ett världsafint armband, tusen tack! Sry for skriving so detaljerat but u know me. Så ja. Imorgon fyller jag år! Hei do, kramar. 

Radio Goo Goo Radio Ga Ga

Publicerat 2013-04-19 klockan 22:44:00. | Kategori: Dagbok & foto

 
I onsdags var en reporter hemma hos oss och vi pratade om diabetes typ 1 över en fika. Jag vet inte om jag har nämt det tidigare i bloggen men jag har den kroniska sjukdomen diabetes typ 1 även kallas Barn- och Ungdomsdiabetes. Både min lillebror och jag har diabetes och vi blev intervjuade. Detta sändes i radio P4 Kalmar i förmiddags. Om ni vill komma till artikeln så klicka på screenshoten här ovan, och vill ni höra sändningen klicka då HÄR och ta den översta, klicka på "Lyssna (177 min)" och spola lite. Är ni intresserade eller har någon fråga om diabetes typ 1 så är det bara att fråga. Kramar

Vårvindar

Publicerat 2013-04-17 klockan 21:31:00. | Kategori: Bloggrelaterat

 
Nu blåser vårvindar här i bloggen!

Har fixat ihop en ny design som är lite vårigare än min gamla lite vintriga, och nu känns det som att våren är här på riktigt! Både i bloggen och ute. I söndags hade jag och Emma en photoshoot ute så därav de nya fina bilderna. Jag är nöjd med designen och undrar nu såklart vad tycker ni? Kramar :)

Home screen

Publicerat 2013-04-17 klockan 18:36:00. | Kategori: Dagbok & foto

 
Så här ser min skrivbordsbakgrund ut just nu!

Satt och sparade bilder från We♥It igår och gjorde detta collage som jag nu har som bakgrund. 
Inspirerande och fint när man startar datorn :)

Hur djur äter sin mat

Publicerat 2013-04-13 klockan 11:00:00. | Kategori: Dagbok & foto

 
Haha, pappa visade mig den här igår. Den har tydligen blivit visad på Nyhetsmorgon i TV4 också. Är det bara jag som reagerar på att de dricker ur bebisflaskor, haha? Titta och skratta!

TGIF

Publicerat 2013-04-12 klockan 20:24:35. | Kategori: Dagbok & foto

 
Äntligen är det fredag! Jag hade bara en lektion idag och vid 13.00 infann jag min på Chrisma Hårdesign och fräschade till mitt hår! Det blev lite kortare, lite ljusare och lite bättre. Jag trivs med det, de slitna topparna är borta och jag är redo för vår och sommar.
 
Helgen är ganska fullproppad så får se när jag hinner blogga :) KRAMAR TILL ER!

Inka

Publicerat 2013-04-10 klockan 18:48:43. | Kategori: Stil

Tröja - Vila // Jeans - rutstore.se
 
Väldigt enkel outfit men jag gillar den med ett par vita höga Converse, min skinnjacka och underbara rygga!

Sista lediga dagen

Publicerat 2013-04-07 klockan 18:47:00. | Kategori: Dagbok & foto

 
Ja fybläuschnejeuwWHYYYYYY. Imorgon börjar skolan igen efter detta fina påsklov. VILL INTE. Ångesten, känner ni den? Jag har iallafall tagit vara på den sista lediga dagen innan skolveckan börjar!
Jag började dagen tidigt med att åka in till stan och träna, det gick super. Jag lade på lite mer vikter/ökade upprepningarna på maskinerna, det känns verkligen jättebra. Väl hemma tog jag en lång dusch, åt och gjorde lite småsaker som behövde göras.
 
 
För ca 1 & ½ timme sedan åkte jag, mamma och pappa iväg och övningskörde i farmors bil. Det gick riktigt bra
faktiskt! Har nu mött mina första bilar i "trafiken" hihi :)
 
 
Resten av denna kväll tänker jag ta ett fotbad, äta goda kanelbullar som jag bakade igår och titta på Partaj och kanske lite PLL med.
 
Mitt påsklov har verkligen ÄGT och jag har gjort något bra varje dag, och rört lite på mig varje dag. Jag har bland annat varit på fest, träffat massa fina vänner och städat här hemma i huset så att jag har tjänat ihop till DEN HÄR OTROLIGT SNYGGA VÅRJACKAN. Så ja, det suger att lovet är över. Någon som har lite skolinspo??? Isåfall dela med er till någon som behöver → jag :)
 
Harintebloggatsen31mars men vet ni hur lite jag bryr mig? Okej bryr mig lite, för jag bryr mig om er. Hoppas att alla mår prima och ni som inte gör det klicka här. Kramar!