This weekend

Publicerat 2013-04-28 klockan 17:15:00. | Kategori: Dagbok & foto

 
I fredags gick jag och 11 (!!) killar på bio, vi såg Iron Man 3. Den var okej, men den var inte som de andra två, och jag har inte sett The Avengers heller så förstod ju inte riktigt allt men. Lite för mycket krafter var det också faktiskt. Om alla har så himla mycket krafter (dvs båda den goda och onda sidan) så blir det inget kul, mest liksom, explosioner. 
Igår så var det städdag och jag tjänade ihop lite pengar. Samtidigt fixade jag lite på mitt rum. Jag och mamma såg en jättebra film, En oväntad vänskap. Kanske ska göra ett inlägg om den?
Idag har jag gjort skoluppgifter, varit ute på promenad med mamma och nu överväger jag att baka något och titta på Downton Abbey. Har blivit en paus från mitt Pretty Little Liars-tittande nu, får se när jag börjar igen, det var ett tag sedan sist. Sen vill jag gärna införskaffa lite grejor så får se om det blir lite internetshoppande med?! Typiskt att jag ska göra av med pengar när jag precis fått. Gotta learn to spara. Hm. C ya darlings, xoxo

Kommentarer
_______________________________________________________________________________________

Kommentera gärna, men snälla tänk på detta:

➦ Jag svarar inte på kommentarer som "Allt bra? Händer i veckan? Kika gärna in på min blogg!" osv, så inget sådant eller reklam för den egna bloggen, tack.

➦ Jag gör inga bloglovinbyten.

➦ Nolltolerans mot kränkande kommentarer.
_______________________________________________________________________________________

Ditt namn:
Kom ihåg dina uppgifter?

Din mailadress (bara synlig för Ellinor):


Din blogg/hemsideadress:


Vad har du på hjärtat?


Trackback