Wish i'd go to Hogwarts

Publicerat 2013-08-18 klockan 21:26:00. | Kategori: Dagbok & foto

Found here.
 
Okej darlings. Imorgon börjar allvaret igen. Alltså hm blandade känslor inför det, som alltid. Jag kommer alltså att börja årskurs 2 på gymnasiet. NOOOOOOOO. Härligt! Hemskt. Roligt. Vidrigt. Trevligt. Ja ungefär så. Skönt att få tillbaka lite rutiner, kul att träffa alla classmates och den första veckan är alltid lite layed back.  Och sommaren är ju faktiskt inte riktigt över ännu. Men alltså sen. Mitt inne i vintern. Gå upp tidigt och vilja skolka every minute of every day. Mörker och snöblask. Läxor och prov. Trötthet och ångest. Nja, låter sådär. Men jag ska försöka göra mitt bästa och anstänga mig (som man alltid gör i början) och försöka få in en bra rutin i vardagen och inte alltid se mig blind på det negativa och jobbiga, som jag gjorde i princip hela förra året. Vi får se hur det går. Imorgon är första skoldagen för höstterminen 2013 och jag ser faktiskt fram emot den lite. Första dagen är ju inte särskilt anstängade, någon timmes samling med klassen bara. Efteråt ska jag och min kusin shoppa skolsaker, kuligt! Så det ska nog inte bli så farligt med skola igen. Men jag kan inte förneka, att jag alla gånger skulle välja att åka till Hogwarts istället.
 
Found here.
 

So long it's been!

Publicerat 2013-08-17 klockan 21:02:00. | Kategori: Dagbok & foto

Några favoriter från London.
 
Hello dear readers! Sist jag skrev var i slutet av juli, och nu är vi mitt inne i augusti. Sedan dess har jag varit på fest och umgåtts med vänner, varit på bio med Erica, jobbat mina sista dagar (bland annat har jag serverat på ett bröllop!) och spenderat 5 dagar i underbara London. Tänkte ta upp Londonresan lite mer, har nära 1000 bilder därifrån så jag kanske gör några inlägg med bilder.
 
Jag åkte alltså till London i England med min familj i måndags, och vi kom hem inatt. Vi har åkt turistbuss runt ca hela London, åkt båt på Themsen, besökt Warner Bros. Studio Tour London (detta var något av det mest fantastiska jag varit med om) gått en hel massa runtom i staden, shoppat, ätit gott, åkt dubbeldäckare, London Underground och massor taxi, åkt London Eye, besökt Madame Tussauds, gått och hoppat över det kända Beatles-övergångsstället vid Abbey Road, besökt King's Cross Station och Platform 9 3/4, gått genom Hyde Park, besökt det väldiga, lyxiga varuhuset Harrods och sett Buckingham Palace. Har även gått flera gånger till Starbucks och köpt Frappuchino, omnom ♥. Dagarna har alltså varit fullspäckade med häftiga och fantastiska upplevelser, och jag har fått mig en ny favoritstad. Vi flög från Skavsta i Nyköping till Stansted Airport som ligger ca en timme från London. När vi skulle flyga tillbaka igår ösregnade det, och det kändes som ett sign för att England ville ha mig kvar där. Jag var i vilket fall inte så sugen på att åka hem, men väl på planet kändes det faktiskt ganska skönt att få komma hem med stundande skolstart. Är jag galen? Kanske. Men jag tycker alltid att det är så mysigt de första dagarna i skolan, när saker och ting inte känns alltför allvarliga och man har nya rutiner och får träffa alla classmates igen.
 
Idag har jag tagit det lugnt och kommit tillrätta här hemma igen. Vi var inne i stan förut och fikade hos mormor och morfar då morfar fyllde 81 i onsdags, grattis grandpa ♥. När vi kom hem inatt runt halv 12 var vi alla rätt pigga, och jag packade upp mina saker, bäddade rent i min säng och duschade innan jag la mig. Mitt rum var nystädat när jag kom hem för att jag städade innan vi reste, så otroligt skönt nu. Imorgon ska jag också bara ta det lugnt, fixa mig och lägga mig i tid så jag är utvilad när det är dags att ta den tidiga bussen till skolan igen. Fy, vad jobbigt ändå...
 
Kramar till er, hejdå!