So long it's been!

Publicerat 2013-08-17 klockan 21:02:00. | Kategori: Dagbok & foto

Några favoriter från London.
 
Hello dear readers! Sist jag skrev var i slutet av juli, och nu är vi mitt inne i augusti. Sedan dess har jag varit på fest och umgåtts med vänner, varit på bio med Erica, jobbat mina sista dagar (bland annat har jag serverat på ett bröllop!) och spenderat 5 dagar i underbara London. Tänkte ta upp Londonresan lite mer, har nära 1000 bilder därifrån så jag kanske gör några inlägg med bilder.
 
Jag åkte alltså till London i England med min familj i måndags, och vi kom hem inatt. Vi har åkt turistbuss runt ca hela London, åkt båt på Themsen, besökt Warner Bros. Studio Tour London (detta var något av det mest fantastiska jag varit med om) gått en hel massa runtom i staden, shoppat, ätit gott, åkt dubbeldäckare, London Underground och massor taxi, åkt London Eye, besökt Madame Tussauds, gått och hoppat över det kända Beatles-övergångsstället vid Abbey Road, besökt King's Cross Station och Platform 9 3/4, gått genom Hyde Park, besökt det väldiga, lyxiga varuhuset Harrods och sett Buckingham Palace. Har även gått flera gånger till Starbucks och köpt Frappuchino, omnom ♥. Dagarna har alltså varit fullspäckade med häftiga och fantastiska upplevelser, och jag har fått mig en ny favoritstad. Vi flög från Skavsta i Nyköping till Stansted Airport som ligger ca en timme från London. När vi skulle flyga tillbaka igår ösregnade det, och det kändes som ett sign för att England ville ha mig kvar där. Jag var i vilket fall inte så sugen på att åka hem, men väl på planet kändes det faktiskt ganska skönt att få komma hem med stundande skolstart. Är jag galen? Kanske. Men jag tycker alltid att det är så mysigt de första dagarna i skolan, när saker och ting inte känns alltför allvarliga och man har nya rutiner och får träffa alla classmates igen.
 
Idag har jag tagit det lugnt och kommit tillrätta här hemma igen. Vi var inne i stan förut och fikade hos mormor och morfar då morfar fyllde 81 i onsdags, grattis grandpa ♥. När vi kom hem inatt runt halv 12 var vi alla rätt pigga, och jag packade upp mina saker, bäddade rent i min säng och duschade innan jag la mig. Mitt rum var nystädat när jag kom hem för att jag städade innan vi reste, så otroligt skönt nu. Imorgon ska jag också bara ta det lugnt, fixa mig och lägga mig i tid så jag är utvilad när det är dags att ta den tidiga bussen till skolan igen. Fy, vad jobbigt ändå...
 
Kramar till er, hejdå!

Kommentarer
jennie

hejsan! jätefinna bilder, skulle vara kul om du var med i min veckans bild som avslutas imorgon :D

Postat 2013-08-17 klockan 22:52:09.
Blogg/hemsideadress:http://thejennie.devote.se
Fanny

Oj vad härliga bilder! Fin blogg du har !

Postat 2013-08-18 klockan 13:39:36.
Blogg/hemsideadress:http://fannya.forme.se
❥ Daniella Järpenberg

Åh, vad fina bilder :)

Postat 2013-10-25 klockan 18:11:09.
Blogg/hemsideadress:http://ddaniellaa.blogg.se/
_______________________________________________________________________________________

Kommentera gärna, men snälla tänk på detta:

➦ Jag svarar inte på kommentarer som "Allt bra? Händer i veckan? Kika gärna in på min blogg!" osv, så inget sådant eller reklam för den egna bloggen, tack.

➦ Jag gör inga bloglovinbyten.

➦ Nolltolerans mot kränkande kommentarer.
_______________________________________________________________________________________

Ditt namn:
Kom ihåg dina uppgifter?

Din mailadress (bara synlig för Ellinor):


Din blogg/hemsideadress:


Vad har du på hjärtat?


Trackback