Ledighet ❤

Publicerat 2013-12-28 klockan 14:54:41. | Kategori: Dagbok & foto

 
Jag älskar att vara ledig och har inte ägnat skolan många tankar nu under julen, föutom att jag har läst i min engelskabok men det gör mig inte så mycket. Snart är det nyår och det dröjer inte länge förrän skolan är igång igen. Gud ge mig kraft, jag orkar inte.
 
Igår var jag i stan med mamma och köpte de gosigaste tofflorna någonsin och två olika ljusslingor som jag satte upp i mitt rum när jag kom hem. Dessutom möblerade jag om i mitt rum så nu känns här helt annnorlunda, fast det är rätt mysigt. På kvällen gick jag över till Stina och pratade med mina tjejkompisar hela kvällen, det var ett tag sen.
 
Nu sitter jag i min säng, äter choklad, lyssnar på musik och bara ÄLSKAR ATT VARA LEDIG och inte ha något annat än trevligheter för mig! Senare ska jag, mamma och Calle in till stan för att äta på Ginger och gå på bio (Hobbit 2; Smaugs Ödemark), ultamys!! Vet inte om jag kanske övernattar hos min kusin sen med. I vilket fall så myser jag, det är det jag är bäst på. Kram

Kommentarer
matilda

gott med choklad!

Postat 2013-12-29 klockan 17:00:29.
Blogg/hemsideadress:http://matildays.forme.se
_______________________________________________________________________________________

Kommentera gärna, men snälla tänk på detta:

➦ Jag svarar inte på kommentarer som "Allt bra? Händer i veckan? Kika gärna in på min blogg!" osv, så inget sådant eller reklam för den egna bloggen, tack.

➦ Jag gör inga bloglovinbyten.

➦ Nolltolerans mot kränkande kommentarer.
_______________________________________________________________________________________

Ditt namn:
Kom ihåg dina uppgifter?

Din mailadress (bara synlig för Ellinor):


Din blogg/hemsideadress:


Vad har du på hjärtat?


Trackback