Berättelsen om Pi

Publicerat 2013-01-03 klockan 19:54:00. | Kategori: Film & musik

 
Berättelsen om Pi.
Igår var jag och Klara på bio, vi såg Berättelsen om Pi som vi båda gärna ville se. Efter tipset att se den i 3D, som jag nappade på, så gjorde vi det. Och jag ångrar inte det en sekund. 
Vilken film! Att se den i 3D är ett måste! Alla färger och djur kommer till liv och allt är himla bra och fint gjort. Den här filmen är en sån som får en att gå ifrån biosalongen och fundera på livet. Det som gjorde störst intryck på mig från filmen och det som jag reflekterar över mest är livet, tron, att hitta sig själv, att släppa taget och naturens kraft. Filmen är skräckinjagande och inger en sorts sinnesfrid på samma gång. Efter att ha sett Berättelsen om Pi tänker jag att man måste leva, man måste vara med om saker, med och motgångar, för att få en uppfattning om livet. Jag tänker också att man måste vara ödmjuk och att hela livet är en inlärningsprocess när man lär sig nya saker, hela tiden. Och att man bör ta till sig av allt livet lär en. Och det tänker jag göra.
Av mig får filmen 4 av 5 stjärnor.
 

Kommentarer
_______________________________________________________________________________________

Kommentera gärna, men snälla tänk på detta:

➦ Jag svarar inte på kommentarer som "Allt bra? Händer i veckan? Kika gärna in på min blogg!" osv, så inget sådant eller reklam för den egna bloggen, tack.

➦ Jag gör inga bloglovinbyten.

➦ Nolltolerans mot kränkande kommentarer.
_______________________________________________________________________________________

Ditt namn:
Kom ihåg dina uppgifter?

Din mailadress (bara synlig för Ellinor):


Din blogg/hemsideadress:


Vad har du på hjärtat?


Trackback