It's been a while

Publicerat 2013-07-08 klockan 11:12:00. | Kategori: Mest text

Nu var det ett tag sedan jag bloggade igen så jag tänkte bara att jag skulle skriva av mig för lite catch up.
 
När jag skrev sist så var det juni - nu är vi redan inne i juli månad! Samtidigt som juli är en underbar månad så blir jag rädd för att tiden går så snabbt och jag vill inte att sommarlovet ska ta slut.
 
Annars så hade jag precis börjat jobba på restaurangen Bad 1 och påbörjat min andra vecka på ICA. Idag har jag jobbat på Bad 1 ett par fler gånger och avslutat min feriepraktik på ICA. I veckan är lite mer jobb inplanerat på Bad 1 samt på en annan restaurang som drivs av samma familj som Bad 1 - nämligen Torget 1. Det ska bli spännande! Samtidigt bävar jag lite för att jobba igen efter några dagars ledighet, tänk att man blir så lat så snabbt?
 
Jag skrev även att jag tänkte börja titta på Gossip Girl och jag har nu sett två tredjedelar av säsong 1. Tycker verkligen om serien!
 
Annars så har jag inlett min "semester" efter att jag avslutade mitt mer regelbundna jobb på ICA med att spontant springa Byrundan 4km med Erica samt att vi efter det tog ett kvällsdopp nere vid Hammarsbadet som därmed blev mitt premiärbad för i år, haha. Nu kan jag iallafall säga att jag har badat! I lördags var det lite festligare tillställningar hos vänner till familjen eftersom att de gifte sig, så det var bröllopsfirande hela eftermiddagen och kvällen hos dem. Och igår så var det sol och pool hela dagen här hemma, kika inlägget under. Igår bokades även hotell till Londonresan som blir av i augusti, samt biljetter till Warner Bros. Studio Tour London! Herregud vad amazing det kommer att bli! Mamma åkte iväg på ridläger i Skåne med islandshästar igår också, lite fuskigt sådär.
 
Jag ska försöka bli bättre med bloggningen, för det är ju egentligen himla kul. Vi ses och hörs darlings. XOXO

Kommentarer
Louisefoto

Jätte fin blogg du har :)
Ha en fortsatt fin sommar :)

Postat 2013-07-08 klockan 11:44:56.
Blogg/hemsideadress:http://Louisefoto.spotlife.se
_______________________________________________________________________________________

Kommentera gärna, men snälla tänk på detta:

➦ Jag svarar inte på kommentarer som "Allt bra? Händer i veckan? Kika gärna in på min blogg!" osv, så inget sådant eller reklam för den egna bloggen, tack.

➦ Jag gör inga bloglovinbyten.

➦ Nolltolerans mot kränkande kommentarer.
_______________________________________________________________________________________

Ditt namn:
Kom ihåg dina uppgifter?

Din mailadress (bara synlig för Ellinor):


Din blogg/hemsideadress:


Vad har du på hjärtat?


Trackback