Summer

Publicerat 2013-07-21 klockan 22:55:00. | Kategori: Dagbok & foto

Tänker att jag ska låta bli att lägga upp instagrambilder här på bloggen eftersom att ni kan se dem i menyn om ni scrollar lite. Så här kommer två andra tolkningar av de senaste dagarna och instabilderna!
 

Hej min lilla blogg. Just nu sitter jag hemma hos mormor & morfar och skriver, ska sova här i natt. Det var (som vanligt) ett tag sedan jag uppdaterade senast, sedan dess har jag jobbat, festat med vännerna på Visfestivalen i stan och no-life'at, det vill säga inte gjort någonting. I förrgår däremot tog jag och Johanna cyklarna ut till Lofta där vi fick gratis våfflor på Bygdegården där Freja och Alex jobbar. Så det blev våffelkalas med grädde, glass och sylt i det gamla lilla huset. Det var härligt (men jobbigt!) att cykla i det idylliska landskapet, backar upp och ner, öppna fält och bara sommarhärligt med strålande sol. På kvällen åkte jag in till stan med Erica och Sofia också, vi träffade ett par trevliga grabbar och spelade lite minigolf vid Lysingsbadet.
 
Igår var en riktig soldag, då jag bara låg ute och solade samt badade och svalkade mig i poolen då och då. Nu ska ni inte tro att vi har någon lyxig, inbygd historia där hemma, nej det är en sån där plastpool, ni vet en sån här. Men den skall icke underskattas, den är perfekt när man solar. På kvällen tittade jag och pappa på Harry Potter. Det råder Harry Potter-mani hemma just nu. Vi kollar igenom alla filmerna innan Londonresan vecka 33 då vi som sagt ska besöka Warner Bros. Studio Tour. Dessutom spelar jag och min lillebror Pottermore och jag kollar på extra material till filmerna som en galning. Alltså kalla mig galen men Harry Potter är fan livet. Bäst helt enkelt. Citerar mig själv; "Harry Potter är fasen det bästa som hänt den här jorden. Om man bortser från Nelson Mandela, då".
 
Idag har jag ~HP-nördat lite till~ och sen så skjutsade pappa mig till stan. Jag gick in på Bokia, eller Erik Hultgrens Bokhandel som det heter numera, och köpte en bok som jag bestämt mig för att jag ville ha. Konsten att vara kvinna heter den och är skriven utav Caitlin Moran. Den ska tydligen vara både rolig och politiskt viktig, och beskrivs som "ett självbiografiskt, feministiskt manifest". Har läst de första sidorna, det gjorde jag innan jag köpte boken, och kände mest att det här är en sån här bok jag vill ha hemma i min bokhylla. Är säker på att jag kommer älska den, I'll let you know under läsandets gång. Jag har ju så att säga fastnat (i cirka ett år) på den sista Harry Potter boken, så den här får komma emellan lite. Iallafall så träffade jag min kusin efter bokhandeln och vi gick in på det relativt nyöppnade Espresso House här i stan. Köpte varm choklad med grädde och marshmallows och så delade vi på en chokladmuffins. Espresso House är utan tvekan ett ställe som ligger mig varmt om hjärtat nu! Efter att vi babblat om allt mellan himmel och jord, både på EH och hemma hos min kusin, så gick jag till mormor och morfar där jag nu har spenderat min kväll. Imorgon åker jag med familjen till några vänner och stannar där över natt. Likadant på onsdag, fast då är det andra vänner till familjen och deras sommarstuga som gäller. Hoppas på mycket sol och bad! Och läsning. Och avkoppling. Sommar, helt enkelt.
 
Detta kan vara mitt längsta inlägg någonsin, härligt va?! Detta med att skriva av sig är så skönt. Och kul. Och lite jobbigt. Hoppas att alla har the time of their lives där ute i sommaren, och ni som inte har det, klicka här.
Puss och kram så hörs vi.
 

Kommentarer
_______________________________________________________________________________________

Kommentera gärna, men snälla tänk på detta:

➦ Jag svarar inte på kommentarer som "Allt bra? Händer i veckan? Kika gärna in på min blogg!" osv, så inget sådant eller reklam för den egna bloggen, tack.

➦ Jag gör inga bloglovinbyten.

➦ Nolltolerans mot kränkande kommentarer.
_______________________________________________________________________________________

Ditt namn:
Kom ihåg dina uppgifter?

Din mailadress (bara synlig för Ellinor):


Din blogg/hemsideadress:


Vad har du på hjärtat?


Trackback