Ut i skärgården

Publicerat 2013-07-23 klockan 21:11:00. | Kategori: Dagbok & foto

1. Jag och brorsan går på vattnet! ...eller på en sten under vattnet. 2. Papi, jag och Calle, ett hopp av 100 från klippan.

Igår åkte vi ut till vänner till familjen och deras fina ställe Henriksnäs. Vi åkte båt ut i skärgården och la till vid en ö där vi spenderade hela dagen med sol och bad. Det var rätt så underbart. Badade massor och hoppade från en av öns klippor ner i vattnet jättemånga gånger, det var så kul!! Åkte även vattenscooter. Senare på eftermiddagen/kvällen åkte vi tillbaka till fastlandet. Vi åt grillat och sen stannade vi över natten i en av gäststugorna. Körde även fyrhjuling = proffs.
 
Idag var ännu en dag planerad i solen, fast där på Henriksnäs, men den gömde sig en hel del bakom molnen. Ett dopp hann jag iallafall med, och så körde jag vattenscooter för första gången i mitt liv, KUL! Åkte hem på eftermiddagen och nu har jag duschat, packat upp och planerat kommande veckor lite. Tror att jag ska titta på Harry Potter nu, har ju numera en friggin' TV på mitt rum?? Fick låna brorsans när han inte ville ha den längre, typ. Så de e la chill. 

XOXO

Kommentarer
william

vad härligt det ser ut:D

Postat 2013-07-30 klockan 19:19:54.
Blogg/hemsideadress:http://canonguy.blogg.se
JOSEFINE ANDERSSON

ÅH SÅ UNDERBART!!

Hej sötnos! Ville bara påminna om att en ny omgång veckans favvo finns uppe igen ifall det skulle intressera :] Annars: Ha en kanonkväll! Puss!

Postat 2013-08-12 klockan 20:44:18.
Blogg/hemsideadress:http://josefineandersson.se
_______________________________________________________________________________________

Kommentera gärna, men snälla tänk på detta:

➦ Jag svarar inte på kommentarer som "Allt bra? Händer i veckan? Kika gärna in på min blogg!" osv, så inget sådant eller reklam för den egna bloggen, tack.

➦ Jag gör inga bloglovinbyten.

➦ Nolltolerans mot kränkande kommentarer.
_______________________________________________________________________________________

Ditt namn:
Kom ihåg dina uppgifter?

Din mailadress (bara synlig för Ellinor):


Din blogg/hemsideadress:


Vad har du på hjärtat?


Trackback