Bararambaram

Publicerat 2013-06-24 klockan 21:08:00. | Kategori: Dagbok & foto

Pic från i torsdags

Hej på er. Det var ett litet tag sedan. Sedan jag skrev här sist, i torsdags, så har jag tillbringat större delen av midsommarafton på mitt nya jobb på den nya restaurangen Bad1 nere vid byns badplats, jobbat lite till, vilat mig på min lediga söndag samt övningskört lite. Det nya jobbet är helt okej. Idag var jag tillbaka på jobb nummer 1 igen - ICA. Min dag började så segt då jag var otroligt trött. Det var länge sedan jag ville sova så pass mycket, men var tvungen att gå upp. Väl på jobbet var allt bra iallafall! När jag kom hem städade jag och fejade på mitt rum - putsade fönster till och med. Sen har jag fixat och duschat och nu sitter jag här. Resten av kvällen ska jag chilla, ska även äta och fixa inför morgondagens jobb. Förresten så har jag bestämt mig för att börja titta på Gossip Girl - nej jag har inte tittat på den serien innan. Fick liksom lite serieabstinens när jag nu tittar på Pretty Little Liars endast en gång i veckan när de nya avsnitten kommer ut. Så ja, nu tänkte jag köra på Gossip Girl. Så ni vet.
 
Kram på er. Vill ni lyssna på någonting fint så klicka här.

So wake me up when it's all over

Publicerat 2013-06-20 klockan 19:19:11. | Kategori: Film & musik

 
 
HUR bra är inte Avicii's nya? Älskar den.

Ut genom ett sommarfönster

Publicerat 2013-06-20 klockan 18:25:42. | Kategori: Dagbok & foto

 
Jag tog precis dessa bilder lite snabbt ut genom mitt fönster. Det är verkligen sommar nu, det är dövarmt ute. Och jag har bara solat en enda gång och har inte ens tagit det första doppet än. Skyller på saker som, bland annat, skola och jobb.
 
Idag var det galet mycket folk på ICA - men jag hade det inte så stressigt ändå. Var mest i bageriet och så plockade jag lite mejeri samt frukt & grönt. Satt i kassan någon halvtimme och det funkar rätt bra nu! Jag får naturligtvis fråga mina kollegor 1000 gånger om olika saker, men det sitter lite bättre nu i alla fall, och jag sitter faktiskt själv i kassan. Lite stolt över mig själv!
 
Imorgon är det midsommar och de flesta kan pusta ut och fira, men inte jag inte! Jag är ledig från ICA och jag ska jobba för första gången på den nya restaurangen Bad1, från 11.30 till 21.00. Det ni. Det kommer att bli jättespännande och kul, men jag känner att jag kommer att vara skapligt trött där kring niosnåret! Mina fötter värker från veckans jobb och mer ska de få, haha. Det är mycket jobb på schemat nu och jag måste faktiskt säga att jag verkligen gillar det! Det känns så himla bra att jobba och tjäna ihop pengar till sig. Det bästa är att jag har sovmorgon imorgon, har inte sovit så bra den här veckan så det ska bli redigt gött att sova ut imorgon.
 
Ta hand om er och ha det så bra, vi hörs! Kramar

Sommardesign 2013

Publicerat 2013-06-19 klockan 20:15:02. | Kategori: Bloggrelaterat

Det som fick mig mest till att vilja blogga igen var såklart min designmani. Blir så inspirerad när jag ser fina bloggar att jag inte kan hålla mig. Blev riktigt nöjd med denna design, den känns väldigt ljus och somrig. Ikonerna i menyn för sociala medier är ifrån Sannas rum - den tjejen är så oerhört duktigt på bloggdesign. 
 
Vad tycker ni?
 

I'm back!

Publicerat 2013-06-19 klockan 19:30:00. | Kategori: Mest text

Hej hej hej hemskt mycket hej! It's me. I'm alive. I'm back. Jag tänkte ta och försöka bryta bloggpausen lite smått - jag har fått tillbaka lite blogglädje!  Det var ett bra tag sedan jag skrev här sist, 5:e maj för att vara exakt. Shit det var ju över en månad sedan! Sedan dess har det ju hänt en hel massa. Jag har gjort klart alla nationella prov och inlämningar, det har blivit sommar och jag har fått sommarlov, det har varit student och allt som det innebär och nu har jag även börjat sommarjobba. Jag har träffat efterlängtade vänner, om än lite snabbt, men mer lär det självklart bli i sommar! När jag skrev sist så skrev jag att jag tränade endel, och ja, det har stannat av kan man säga, haha. Mitt kort på gymmet i stan har gått ut, och jag har bestämt mig för att börja träna här i bynn istället. Dock lär väl det bli senare i sommar/höst, då det nu är lov som jag vill njuta av till max, plus att jag som sagt jobbar. Jag jobbar på ICA och det är full fart - och mestadels roligt! Roligast är lätt att sitta i kassan, för det gör jag ibland. Det är även läskigast, då det är en hel del man måste ha i huvudet, men det är verkligen kul.
 
Senare i sommar har jag även fixat lite mer jobb på ett annat ställe, och i augusti flyger jag och la familia till London, England! Det kommer definitivt bli en av sommarens höjdpunkter. Sen så vill jag också hinna med massa sol och bad, läsning, häng med kompisar, festa och ta igen mig - bara leva livet vill säga! Och varje onsdag är det ett nytt avsnitt av Pretty Little Liars som jag numera tittar på i realtid, haha. Det finns mycket mer att skriva, fast samtidigt inte. So that's it for now. Vi hörs snart kompisar :)