I'm back!

Publicerat 2013-06-19 klockan 19:30:00. | Kategori: Mest text

Hej hej hej hemskt mycket hej! It's me. I'm alive. I'm back. Jag tänkte ta och försöka bryta bloggpausen lite smått - jag har fått tillbaka lite blogglädje!  Det var ett bra tag sedan jag skrev här sist, 5:e maj för att vara exakt. Shit det var ju över en månad sedan! Sedan dess har det ju hänt en hel massa. Jag har gjort klart alla nationella prov och inlämningar, det har blivit sommar och jag har fått sommarlov, det har varit student och allt som det innebär och nu har jag även börjat sommarjobba. Jag har träffat efterlängtade vänner, om än lite snabbt, men mer lär det självklart bli i sommar! När jag skrev sist så skrev jag att jag tränade endel, och ja, det har stannat av kan man säga, haha. Mitt kort på gymmet i stan har gått ut, och jag har bestämt mig för att börja träna här i bynn istället. Dock lär väl det bli senare i sommar/höst, då det nu är lov som jag vill njuta av till max, plus att jag som sagt jobbar. Jag jobbar på ICA och det är full fart - och mestadels roligt! Roligast är lätt att sitta i kassan, för det gör jag ibland. Det är även läskigast, då det är en hel del man måste ha i huvudet, men det är verkligen kul.
 
Senare i sommar har jag även fixat lite mer jobb på ett annat ställe, och i augusti flyger jag och la familia till London, England! Det kommer definitivt bli en av sommarens höjdpunkter. Sen så vill jag också hinna med massa sol och bad, läsning, häng med kompisar, festa och ta igen mig - bara leva livet vill säga! Och varje onsdag är det ett nytt avsnitt av Pretty Little Liars som jag numera tittar på i realtid, haha. Det finns mycket mer att skriva, fast samtidigt inte. So that's it for now. Vi hörs snart kompisar :)

Kommentarer
_______________________________________________________________________________________

Kommentera gärna, men snälla tänk på detta:

➦ Jag svarar inte på kommentarer som "Allt bra? Händer i veckan? Kika gärna in på min blogg!" osv, så inget sådant eller reklam för den egna bloggen, tack.

➦ Jag gör inga bloglovinbyten.

➦ Nolltolerans mot kränkande kommentarer.
_______________________________________________________________________________________

Ditt namn:
Kom ihåg dina uppgifter?

Din mailadress (bara synlig för Ellinor):


Din blogg/hemsideadress:


Vad har du på hjärtat?


Trackback