About today

Publicerat 2013-10-25 klockan 19:02:00. | Kategori: Film & musik



 
 
Det här är en av de finaste låtarna jag vet. Jag älskar den så, när jag precis upptäckte den så älskade jag den så att hjärtat nästan sprack. Jag hörde den först när jag tittat på filmen The Warrior (som är en jättebra film förresten, en av mina favoriter!) då den är med i slutscenen, sedan sökte jag upp den och förstod att bandet som gjort låten heter The National som jag nu lyssnar en hel del på. About today finns i två versioner, en "vanlig" och en filmversion. Först blev jag besviken när filmversionen inte fanns på Spotify, men jag älskar båda. Här ovan har jag först lagt in den vanliga versionen och sedan filmversionen. Och när vi nu talar om det så kan jag ju lägga in slutscenen i filmen också där låten är med ↓ Korta ord om filmen; ett minst sagt jobbigt förflutet, två bröder, MMA (kampsport) och en trasig familj, som tillsist läker ihop lite grand igen.


Höstlov och frihet

Publicerat 2013-10-25 klockan 16:15:00. | Kategori: Dagbok & foto

1. Posear på skoltoaletten mvh tragiken själv 2. Bästa Klara igår på Mejeriet
 
3. Johanna idag när vi var påväg till skolan 4. Ett stycke skola och även några ensamma cyklar
 

Nu har jag höstlov, mina kära! Har man varit i skolan för mycket när man börjar använda samma uttryck som sin spanskalärare? Kanske, men jag tycker att 'mina kära' är ett fint uttryck så det struntar jag i. I varje fall så har jag höstlov och det känns alldeles, alldeles underbart! Tänker mig att jag ska ta härliga sovmorgnar, gosa och mysa massor med filtar och myskläder, lära mig dricka te, köpa ett fint plagg eller två, umgås med fina vänner och bara njuta av hösten! Sen så måste jag läsa ut min engelskabok och förbereda min bokpresentation  med, jag läser Northanger Abbey av Jane Austen. Men som jag sa igår till Klara så känner jag mig alltid så kulturell när jag läser engelska böcker så jag ska nog ta mig igenom det också. På sista tiden har jag studerat i skolan som den flitiga elev jag är, varit på fest, börjat gå på såkallad tantgympa (den är skitjobbig, känner sexpacket komma varje gång), tittat på Halloweenavsnittet på Pretty Little Liars samt första avsnittet av superläskiga Ravenswood med Johanna och Freja (för att inte glömma mina bästisar Ben och Jerry) och haft fina eftermiddagar och kvällar med Klara. Ikväll planerar jag att bara vara hemma och äta tacos och glass till Idol = det ultimata fredagsmyset. Det var ett bra tag sedan jag hade en sådan fredagskväll så det ska bli ganska så perfekt. Jo just det jag och pappa ska förhoppningsvis ut och övningsköra sedan, wiiie! 
 
Have a lovely friday evening darlings
 
 

Hollow talk

Publicerat 2013-10-15 klockan 19:45:00. | Kategori: Dagbok & foto

 
Här är några fler bilder från i lördags då jag fotade till fotouppgiften i skolan (vilken typ alla i klassen hade missuppfattat, inklusive jag själv). Aja massor med fina bilder hade vi fått ihop iallafall! Jag passade på att ta hem de här på mitt USB eftersom att jag i skolan har tillgång till Photoshop WIHEUW. Så dessa är redigerade i PS och jag blev nöjd med dem fast nu såg jag att det är rätt pissig kvalle på dem fast jag redigerade storlek, lade till skärpa och sparade för webben. Bu to the hu.
 
Har ni lyssnat på Hollow talk förresten? Den är underbar och jag lyssnar på den hela tiden, den är ledmotiv till den svensk-danska tv-serien Bron, har ni sett den? Mamma och pappa har köpt den och tittar på besatta, vilket betyder att jag hört den här på TV:n endel. Så jag sökte upp den för den lät så bra, och det är den. Bron är också en väldigt bra serie, det lilla jag sett av den. Spännande och lagom läskig, tror jag. I vilket fall, är ni på lite djupt humör så lyssna.
 

Dancing on Abbey Road

Publicerat 2013-10-13 klockan 11:41:00. | Kategori: Fotografier

 
Saknar London och tänker på Malin som är där och lever nu.
 
 
Ni känner igen det här va?
 
 

Höst

Publicerat 2013-10-13 klockan 11:02:26. | Kategori: Fotografier

 
Igår var jag ute och fotade bilder till en fotouppgift i skolan så jag tänkte att jag lika gärna kunde lägga ut några här. Temat är ju såklart höst. Det är så himla härligt ute nu, önskar att det kunde komma ett riktigt ruskigt höstoväder som jag kunde sitta här inne och äta min Ben & Jerry's till. Jag älskar hösten.