Godkväll!

Publicerat 2014-02-17 klockan 00:01:00. | Kategori: Dagbok & foto

Nymålade naglar (pastell-lila). Najs.
 
...eller mer typ godnatt. Har varit en liten nattuggla de senaste nätterna, höhö. Men det gör inget, för imorgon (eller om en kvart) börjar mitt sportlov, tjoho! Min idrottslärare sa till klassen i onsdags att nu var det minsann sportlov och att vi inte skulle sova bort halva dagarna och istället gå upp tidigt och röra på oss varje dag. Jag log åt honom och tänkte "haha!". För detta är mitt lov och det tänker jag ha det så jäkla gött på! Det enda jag har spikat är att jag ska träffa mitt tjejgäng och min älskade och saknade Erica, men klart hoppas jag på att träffa fler vänner och familj på lovet. Det är det enda. Som sagt, gött!
 
I helgen har jag inte gjort mycket, mest suttit på arslet i soffan (ops där gick hela lördagen...). Jag har faktiskt gjort bra saker också, som att plugga och städa till exempel. Jublat över hela 2 OS-guld har jag ju med.
 
Nu på kvällskvisten så ändrade jag tillbaka min blogg lite mer som den var förut, med några få justeringar, och nu känns det rätt bra faktiskt! Jag gillar mest att blogga från mobilen och se hur mina inlägg ser ut i Bloglovin'appen, jag vill hellre bry mig mer om innehållet än bloggens utseende. Så nu får det vara bra som det är!
 
Woah nu är jag trött och ska sova i min nybäddade säng (eller ja, täcket och kuddarna ligger på golvet än, men snart så är sängen gosig och bäddad) och det ska bli så skönt! Hade planerat att se Sherlock men det orkar jag fasen inte. Känner att mitt blodsocker är lite lågt så ska göra någonting åt det med (diabetes ni vet..). Jag gillar egentligen inte att vara nattuggla. Mår illa och dåligt av tröttheten, och att sova bort dagarna är jag inte heller bra på. Nae, alltför rubbade dygnsrytmer är faktiskt inte min melodi. Tacka vet jag mys, då är det fan konsert!
 
Godnatt och sov gott, PUSS

Wow insåg nu i efterhand att bilden ser sjukt läskig ut?? Sorry det var inte meningen att skrämmas :( 

Kommentarer
Irini

sv: JAG VEEET!! Vilket var ditt favoritavsnitt? Mitt var helt klart första på säsong 2 (det med Irene Adler). Satan vilket jäkla grymt avsnitt (OCH SERIE!!)!
Har förresten hört att serien Elementary också är riktigt bra och ännu en modern version av Sherlock Holmes. Kanske värt att kolla upp? :)

Postat 2014-02-17 klockan 11:54:00.
Blogg/hemsideadress:http://nattstad.se/irini/
Irini

sv: Haha ja, det är det avsnittet! Han är så himla fin i det så jag dör. Samma här! Herregud. När chocken släppte så visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Så himla spännande hela serien!
Jo jag håller absolut med haha, känner exakt samma sak. Men tänker att jag kanske ska ge det en chans när saknaden efter Sherlock blir för svår. :)

Postat 2014-02-17 klockan 13:23:58.
Blogg/hemsideadress:http://nattstad.se/irini/
_______________________________________________________________________________________

Kommentera gärna, men snälla tänk på detta:

➦ Jag svarar inte på kommentarer som "Allt bra? Händer i veckan? Kika gärna in på min blogg!" osv, så inget sådant eller reklam för den egna bloggen, tack.

➦ Jag gör inga bloglovinbyten.

➦ Nolltolerans mot kränkande kommentarer.
_______________________________________________________________________________________

Ditt namn:
Kom ihåg dina uppgifter?

Din mailadress (bara synlig för Ellinor):


Din blogg/hemsideadress:


Vad har du på hjärtat?


Trackback