Back to reality

Publicerat 2014-01-08 klockan 21:29:33. | Kategori: Dagbok & foto

 
8 januari 2014. Imorse var det tillbaka till verkligheten som gällde när klockan ringde vid 06.00. Inte för att jag går upp då, men halv 7 är jag förhoppningsvis uppe ur sängen! Skolan var pain in the ass som väntat. De börjar redan prata om prov samt nationella proven sen i vår och jag bara känner HAHA nej. Vill välta min bänk och gå därifrån, typ. Tog bussen hem kvart i 3 och gick och handlade tills Johanna och Freja skulle komma till mig senare, för det gjorde dom.
 
Eftersom att Pretty Little Liars-avsnitten börjar sändas regelbundet nu igen så bestämde vi oss för att titta tillsammans, precis som med Halloweenavsnittet. Har blivit besviken på de två senaste PLL-avsnitten nu, man får inga svar och jag stör mig på att de är så tröga hela tiden, haha. Vi tittade sedan vidare på Ravenswood som är en spinoff-serie på PLL och seriöst, det är så sjukt läskigt! Nästan roligare att titta på än PLL bara för det är så spännande och det händer saker! Dock så har jag inte vågat mig på att titta på Ravenswood själv någon gång för det är som Johanna beskrev det: "det är som en skräckfilm, fast på serie!". 
 
Imorgon har vi lite sovmorgon (thank god) men vi går till 16.00 (oh fuck). Vet att jag gnäller mycket men alltså skoltrött är bara förnamnet. Hoppas att eran dag har varit fin trots uschligheter som skolan!

xoxo

Kommentarer
VILMA

Shit måste verkligen börja se PLL igen :((

Postat 2014-01-09 klockan 17:59:58.
Blogg/hemsideadress:http://vilmala.blo.gg/
Chanelle

Älskar pll och ravenswood, men håller med om att plls senaste avsnitt har vart en besvikelse..:/

Postat 2014-01-10 klockan 16:35:00.
Blogg/hemsideadress:http://fames.se/cocobella
_______________________________________________________________________________________

Kommentera gärna, men snälla tänk på detta:

➦ Jag svarar inte på kommentarer som "Allt bra? Händer i veckan? Kika gärna in på min blogg!" osv, så inget sådant eller reklam för den egna bloggen, tack.

➦ Jag gör inga bloglovinbyten.

➦ Nolltolerans mot kränkande kommentarer.
_______________________________________________________________________________________

Ditt namn:
Kom ihåg dina uppgifter?

Din mailadress (bara synlig för Ellinor):


Din blogg/hemsideadress:


Vad har du på hjärtat?


Trackback