Compliment your soul

Publicerat 2014-01-26 klockan 20:46:00. | Kategori: Dagbok & foto

Bild från augusti och London förra året. Där spatserade vi omkring i Hyde Park i regnet. Det skulle jag så gärna göra nu med, fast i snön (om det ens är snö där nu? Ingen aning) såkart.
 
26 januari 2014. Nu var det över en vecka sedan jag bloggade sist... Mina vänner efterlyser bättre uppdatering så jag ska försöka! Idag har jag övningskört, pysslat med olika saker hemma och sånt ni vet, som en typisk söndag kan se ut. Hela helgen har varit lugn och jag har hunnit med städning, lite plugg och träning så jag har väl varit ganska duktig ändå och inte bara suttit på arslet?! Det kan ju lätt bli så annars, och det kan vara galet skönt samtidigt som jag kan få ångest för att hela dagar försvinner utan att man har gjort någonting nyttigt.
 
Inspirationen till bloggen är inte på topp, och inte till skolan heller. Ändå känns det som att jag har börjat ta tag i grejer och får saker gjorda, sådana där småsaker som man annars tenderar att glömma bort. Att skriva listor kan ju vara bra ibland!
 
Nu ska jag se på veckans avsnitt av "Nyfiken på partiledaren" som går på SVT på söndagar. Jag är lite intresserad av politik och i och med att jag fyller 18 i april så får ju jag rösta i valet i år! Jag är jätteglad över detta faktum och det känns som att ja, min röst räknas. Det är här man får tillfälle att rösta för åsikter man har, och samtidigt rösta bort sådant som man tycker suger. Förra avsnittet var med Jonas Sjöstedt, Vänsterpartiets partiledare och ikväll är det Reinfeldt som ska prata om sig, sina åsikter och partiets ideologi. Det hela är utformat mer som ett personligt möte än en vanlig intervju, så det känns en aning mer avslappnat och man får en känsla av partiledaren och partiet, och det känns väldigt bra att ha koll inför valet. Så gå in på svtplay och kolla ni också!
 
Som avslutning på detta blandade inlägg så lägger jag in den här låten i tre versioner här nedan. Compliment your soul heter den och Dan Croll är artisten. Min lillebror spelade den för mig igår för han tyckte att den var bra, och alltså det är den verkligen. Gillar nog live-versionen mest, men alla är super! Kram på er
 


Kommentarer
Clara

Tack snälla du!

Postat 2014-01-26 klockan 21:42:44.
Blogg/hemsideadress:http://clararingqvist.blogg.se
Anonym

Nej gumman, det är ingen snö här och kommer förhoppningsvis inte komma någon heller! Och det faktum att du fyller 18 är läskigt... Du kommer alltid vara 8 år och pluttis i mina ögon! Puss

Svar: Haha okej då! Men va snö som är så mys, här snöar det för fullt nu! Hihi trots att du skener ikring i London så vet du att du alltid kommer vara Camp Molloj-ledare i mina ögon! Puss
Ellinor Ljung

Postat 2014-01-26 klockan 22:32:25.
Blogg/hemsideadress:http://nmalin.blogg.se
Felicia Karlström

Vilken härlig bild på dig! :D Man blir typ glad av den!

Postat 2014-01-30 klockan 12:41:22.
Blogg/hemsideadress:http://storasysteralskarmode.blogg.se/
_______________________________________________________________________________________

Kommentera gärna, men snälla tänk på detta:

➦ Jag svarar inte på kommentarer som "Allt bra? Händer i veckan? Kika gärna in på min blogg!" osv, så inget sådant eller reklam för den egna bloggen, tack.

➦ Jag gör inga bloglovinbyten.

➦ Nolltolerans mot kränkande kommentarer.
_______________________________________________________________________________________

Ditt namn:
Kom ihåg dina uppgifter?

Din mailadress (bara synlig för Ellinor):


Din blogg/hemsideadress:


Vad har du på hjärtat?


Trackback