Ivy Revel

Publicerat 2014-06-30 klockan 22:29:41. | Kategori: Dagbok & foto
Idag kom min tisha från Ivy Revel! Deras klassiska "V" pryder den i blå vågor. Fyndade på deras rea så in och kika ni med! 

Malin 20

Publicerat 2014-06-29 klockan 14:28:23. | Kategori: Högtider & festligheter
I fredags så fyllde världens bästa person 20 år, så igår firades det bland melongirlanger, såpbubblor, glitter, härliga människor och skratt. Rolig kväll, grattis Mallan! :* 

TFIOS / Förr eller senare exploderar jag

Publicerat 2014-06-28 klockan 00:27:18. | Kategori: Film & musik


Klaras mästerverk på sista bilden!!! 
Klara grät som fan men känslokall som jag tydligen är satt jag med torra ögon genom hela filmen. Läste ut boken igår. Det är en fin och sorglig historia och filmen är absolut sevärd! Jag tyckte att de hade gjort den ganska lik boken (bortsett från vissa saker), så det är ett stort plus. Boken och filmen har flera minnesvärda citat, varav jag gillar dessa två bäst: 

"I fell in love the way you fall asleep: slowly, and then all at once"

"That's the thing about pain. It demands to be felt"

Godaste maten...

Publicerat 2014-06-27 klockan 16:05:42. | Kategori: Dagbok & foto
...får man alltid hos farmor! 

Sommarlov

Publicerat 2014-06-26 klockan 15:42:24. | Kategori: Dagbok & foto

Hej igen! Jag är tillbaka med ett nytt inlägg och det är fortfarande juni månad! Är ganska förvånad själv faktiskt. Okej, nu är det sommarlov och jag sitter hemma och njuter (läs slösar bort) mina sista lediga dagar medans resten av Sveriges befolkning hänger på Bråvalla innan jobbet mitt drar igång på riktigt. Jag jobbade nu lördag och söndag i helgen sammanlagt 19,5 timme och det kändes rätt så jäkla bra efteråt. Har nu en ledig vecka typ och sen börjar jag jobba 5 dagar i veckan med dubbelpass vissa dagar i 4 veckor så då ska jag nog få känna att jag lever. 

Midsommar var ju i fredags och dagen spenderades med le family samt vänner till familjen. Vi åt typisk midsommarmat och spelade brännboll. Sen på kvällen vankades det party hos Walter och för första gången sen typ förra sommaren var jag och mina 5 girlfriends samlade allihopa på samma plats (när vissa bor och verkar på lite olika håll är dessa tillfällen få) och det var en kul kväll. Var lite trött när jag skulle till jobbet på lördagen sen men det var det nog allt värt! 

Nu om dagarna går jag mest hemma och bara gör ingenting. Jag håller på att läsa The Fault In Our Stars av John Green på engelska nu precis lagom innan jag kan gå och se den på bio. Tror att det är något fel på mig, har bara ca 40 sidor kvar av boken och har inte gråtit en enda gång när jag läst som alla andra verkar göra? Den är rätt bra iallafall, det måste jag medge. Igår klickade jag hem en nice tisha från Ivy Revel (mitt första köp därifrån) och är jättenyfiken på att den ska landa hos mig snart! 

Hoppas att alla har en bra sommar, även om vädret suger (det är svinkallt och även om solen lyser så är himlen packad med vita, disiga moln)!! xoxo


Lite bilder sen senast!

HEJ!

Publicerat 2014-06-11 klockan 09:53:03. | Kategori: Dagbok & foto

Hej hallå det var länge sen! Senaste gången jag bloggade var i MARS herregud nu är det ju förtusan juni och studenttider. Det har förståss hänt en massa sedan jag bloggade sist, och en av de sakerna är att jag har insett hur bra det faktiskt är med bilder på saker och ting. Så istället för att skriva allt för mycket så lägger jag in en lite uppdaterande bildbomd, vad sägs om det?

Jag har alltså fyllt 18, hängt med mina vänner, varit ute på krogen, röstat i EU-valet, grillat, kollat på massa fina balstudenter, shoppat, köpt musik och litteratur, pluggat det sista för årskurs två på gymnasiet osv osv. 

Idag är väldens chilldag! Ingen skola alltså, och Johanna, Freja och Jennifer kommer hit sen för vi ska se säsongspremiären av PRETTY LITTLE LIARS omg det ska bli så spännande!! Sen är det brännboll på skolan ikväll som klassen har dragit ihop, får se om jag drar dit. HA EN BRA DAG ALLA så hörs vi när vi hörs, förhoppningsvis inte först om typ tre månader men ah. 
xoxo