HEJ!

Publicerat 2014-06-11 klockan 09:53:03. | Kategori: Dagbok & foto

Hej hallå det var länge sen! Senaste gången jag bloggade var i MARS herregud nu är det ju förtusan juni och studenttider. Det har förståss hänt en massa sedan jag bloggade sist, och en av de sakerna är att jag har insett hur bra det faktiskt är med bilder på saker och ting. Så istället för att skriva allt för mycket så lägger jag in en lite uppdaterande bildbomd, vad sägs om det?

Jag har alltså fyllt 18, hängt med mina vänner, varit ute på krogen, röstat i EU-valet, grillat, kollat på massa fina balstudenter, shoppat, köpt musik och litteratur, pluggat det sista för årskurs två på gymnasiet osv osv. 

Idag är väldens chilldag! Ingen skola alltså, och Johanna, Freja och Jennifer kommer hit sen för vi ska se säsongspremiären av PRETTY LITTLE LIARS omg det ska bli så spännande!! Sen är det brännboll på skolan ikväll som klassen har dragit ihop, får se om jag drar dit. HA EN BRA DAG ALLA så hörs vi när vi hörs, förhoppningsvis inte först om typ tre månader men ah. 
xoxoKommentarer
_______________________________________________________________________________________

Kommentera gärna, men snälla tänk på detta:

➦ Jag svarar inte på kommentarer som "Allt bra? Händer i veckan? Kika gärna in på min blogg!" osv, så inget sådant eller reklam för den egna bloggen, tack.

➦ Jag gör inga bloglovinbyten.

➦ Nolltolerans mot kränkande kommentarer.
_______________________________________________________________________________________

Ditt namn:
Kom ihåg dina uppgifter?

Din mailadress (bara synlig för Ellinor):


Din blogg/hemsideadress:


Vad har du på hjärtat?


Trackback