Sommarlov

Publicerat 2014-06-26 klockan 15:42:24. | Kategori: Dagbok & foto

Hej igen! Jag är tillbaka med ett nytt inlägg och det är fortfarande juni månad! Är ganska förvånad själv faktiskt. Okej, nu är det sommarlov och jag sitter hemma och njuter (läs slösar bort) mina sista lediga dagar medans resten av Sveriges befolkning hänger på Bråvalla innan jobbet mitt drar igång på riktigt. Jag jobbade nu lördag och söndag i helgen sammanlagt 19,5 timme och det kändes rätt så jäkla bra efteråt. Har nu en ledig vecka typ och sen börjar jag jobba 5 dagar i veckan med dubbelpass vissa dagar i 4 veckor så då ska jag nog få känna att jag lever. 

Midsommar var ju i fredags och dagen spenderades med le family samt vänner till familjen. Vi åt typisk midsommarmat och spelade brännboll. Sen på kvällen vankades det party hos Walter och för första gången sen typ förra sommaren var jag och mina 5 girlfriends samlade allihopa på samma plats (när vissa bor och verkar på lite olika håll är dessa tillfällen få) och det var en kul kväll. Var lite trött när jag skulle till jobbet på lördagen sen men det var det nog allt värt! 

Nu om dagarna går jag mest hemma och bara gör ingenting. Jag håller på att läsa The Fault In Our Stars av John Green på engelska nu precis lagom innan jag kan gå och se den på bio. Tror att det är något fel på mig, har bara ca 40 sidor kvar av boken och har inte gråtit en enda gång när jag läst som alla andra verkar göra? Den är rätt bra iallafall, det måste jag medge. Igår klickade jag hem en nice tisha från Ivy Revel (mitt första köp därifrån) och är jättenyfiken på att den ska landa hos mig snart! 

Hoppas att alla har en bra sommar, även om vädret suger (det är svinkallt och även om solen lyser så är himlen packad med vita, disiga moln)!! xoxo


Lite bilder sen senast!

Kommentarer
_______________________________________________________________________________________

Kommentera gärna, men snälla tänk på detta:

➦ Jag svarar inte på kommentarer som "Allt bra? Händer i veckan? Kika gärna in på min blogg!" osv, så inget sådant eller reklam för den egna bloggen, tack.

➦ Jag gör inga bloglovinbyten.

➦ Nolltolerans mot kränkande kommentarer.
_______________________________________________________________________________________

Ditt namn:
Kom ihåg dina uppgifter?

Din mailadress (bara synlig för Ellinor):


Din blogg/hemsideadress:


Vad har du på hjärtat?


Trackback