Friends

Publicerat 2014-03-13 klockan 11:00:00. | Kategori: Fotografier

 
Fotat av mig och Freja, redigerat av mig.

Freja

Publicerat 2014-03-12 klockan 11:00:00. | Kategori: Dagbok & foto

 
Här är två porträtt av Freja från i måndags som jag har fotat och redigerat. Ett blev lite mer spexigt eftersom att Johanna började göra Carola-vindar mitt i allt, men jag gillar den!

Art in the sky

Publicerat 2014-03-11 klockan 20:00:00. | Kategori: Dagbok & foto

 
Knäppte dessa ut genom mitt öppna fönster ikväll, vilken magisk solnedgång! Bilderna är helt oredigerade, har bara ändrat storlek och lagt på skärpa. Så himla fint.

Springtime

Publicerat 2014-03-11 klockan 18:35:08. | Kategori: Dagbok & foto

 
Resultatet av söndagens lilla kameramoment!
Nu är det vår ute. Den ger så mycket energi och livsglädje, den där solen!

Johanna

Publicerat 2014-03-10 klockan 20:29:00. | Kategori: Dagbok & foto

 
Idag skulle jag, Freja och Johanna ha en photoshoot för en fotouppgift, och då passade vi även på att knäppa lite porträtt - både seriösa och väldigt oseriösa! Dessa två bilder på fina Johanna har jag fotat och redigerat och jag blev riktigt nöjd!
 
 
 
 

SRO - after ski

Publicerat 2014-03-08 klockan 19:50:00. | Kategori: Dagbok & fotoSåhär glada var Johanna och jag igår när det vankades party! Temat var after ski och alla var bra utklädda så det var kul. Kvällen var helt okej, det var lite kaos men det är väl inget nytt precis. Egentligen skulle jag ha sovit i stan hos Jennifer men jag fick skjuts hem med Ebba, så det var skönt att vakna hemma idag. 
 
Idag har solen strålat i kapp med vindarna som blåst som satan, härligt vårväder med andra ord! Jag och mamma tog en promenad ner på bynn och handlade och kikade in i diverse affärer. Sen har jag mest slöat i soffan, har kollat Top Model Sverige och ett avsnitt av New Girl. Ikväll äre Mello som står på schemat (har inte följt det i år och har bara hört en låt som jag tyckte var ok, men) och massa gottigheter och mys med min fina familj. 
 
Ni får ha en bra kväll, kram!

Fettisdagen

Publicerat 2014-03-04 klockan 22:53:29. | Kategori: Dagbok & fotoIdag är det fettisdagen aka semledagen så efter skolan drog jag, Freja, Johanna och Jennifer ner till Nilssons och fikade på semlor (alla utom Johanna som gick emot strömmen). Efter det sprang vi lite på stan och med mig hem fick jag en bok (Hobbiten eller Bort och hem igen av JRR Tolkien ❤️), en cardigan, tights och vad jag trodde var flera smala guldiga ringar som visade sig vara en enda ring, så det köpet får återlämnas! När jag senare var hemma och mamma kom hem så hade hon med sig semlor till mig och Calle så då blev det ännu mer semleätande. 

Nu ska jag och min (inte längre så) semlemätta mage sova, godnatt! 

Oscars 2014

Publicerat 2014-03-03 klockan 08:21:00. | Kategori: Film & musik

Okej det är så himla tur att internet finns. Jag har inte sett ett skvatt av Oscarsgalan som slutade tidigt imorse, trots att mamma kom in i mitt rum och försiktigt frågade om jag ville se (men igårkväll när alltsammans började var det minsann hon som inte orkade se, ha!). Det är då det är bra att ha twitter. Och instagram. Och sociala medier och internet i allmänhet. Här har jag några guldkorn från galan i olika format som jag har hittat, som man kan glo på innan man hinner bänka sig framför reprisen. Om jag fick dela ut en Oscar så skulle den helt klart gå till alla roliga internetmänniskor! 
 
 
Benedict <3 Och det var ju inte vilka som helst han photobombade! Bästa U2 var nominerade för Ordinary Love.
 
 Älskar alla Leo-tweets haha! Stackarn fick inte någon gyllene statyett i år heller. Grattis till Mr McConaughey iallafall! 
 
 
 
Så Max Greenfield (som spelar Schmidt i New Girl) gick bananaz över Idina Menzels uppträdande, haha. Men jag förstår honom, har sjungit låtar från Frozen hela helgen! 

 
 
Älskade Ellen ledde galan och la ut denna episka bild på twitter och tweeten slog rekordet i mest retweetade tweet någonsin. Det förtjänade den, verkligen best photo ever, Ellen!